<

Хотел – ресторант “Делфина” ** – село Тюленово

Хотел – ресторант “Делфина” е кацнал почти на брега в село Тюленово, на 6 км от нос Шабла и на 90 км от Варна. Край Тюленово, се намират едни от най – красивите местенца по цялото ни Черноморие. Тук всеки ще намери по нещичко любимо – любителите на екстремните изживявания – подводното гмуркане или скално катерене; романтиците – места за усамотение и вълнуващи изгреви; рибарите – риба, която няма вкус на тиня; любителите на природата- редки представители на флората и фауната, чист въздух и кристална морска вода.

Въпреки високия и стръмен бряг, природата е достатъчно щедра и предоставя изумителни скалисти места за къпане, като се започне от прекрасното заливче в селото, в което са закотвени няколко рибарски лодки и се продължи с места наречени “Ашалък”, “Киприя”, “Дупката”, “Мартина”.

На десетина километра ще намерите почти безлюдни пясъчни плажове с прекрасни дюни, а само на няколко км е и Малкото Море – естествен плитък залив оформен, като басейн в скалите между нос Шабла и Тюленово.

“Делфина” е почти нов хотел, обзаведен в съвременен стил, който създава уют и приятна атмосфера на гостите. Разполага с 8 двойни и 2 тройни стаи, общо 22 места. Всяка стая е оборудвана с телевизор с кабелна TV, безжичен Интернет, климатик и самостоятелен санитарен възел. Почти всички стаи имат тераса с изглед към заливчето с лодките пред Тюленово. Хотела работи целогодишно. От хотел “Делфина” може да наемете и велосипеди за разходка край живописното крайбрежие на Тюленово.

Към хотела работи и ресторант “Делфина” с 40 места на закрито и лятна тераса с изглед към морето за 60 човека. Предлага традиционна национална кухня, прясна черноморска риба (пържена и на скара), обедно меню от готвени ястия през лятото. В комбинация с ресторанта хотел “Делфина” е идеално място за почивка и възстановяване. Подходящ е и за семейни тържества, детски партита, фирмени събирания и тийм билдинг.

ЦЕНИ

Единична стая (вкл. закуска) – 35 лева

Двойна стая (вкл. закуска) – 60 лева

Тройна стая (вкл. закуска) – 82 лева

За по подробна информация и резервации се обадете на 05743 4221, 0885 095931, или ни пратете e-mail на mihaylov_sinove@abv.bg

Посетете и фейсбук страницата на хотел – ресторанта за допълнителна информация, снимки и отзиви от гостите на Делфина.

Снимки от хотел – ресторант “Делфина” в село Тюленово

Kарта на разположението на хотел – ресторант “Делфина” в село Тюленово

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Sep 29, 2021 by Пенчо Панайотов

Прекрасно място! Не го пропускайте! Ще ви обслужват прекрасни хора! Храната чудесна! Природата наоколо-фантастична!


Aug 27, 2019 by Атанас Недевски

Човешка обстановка, човешки цени, прекрасно място и Тюленовата пещера (наблизо) е перфектно място за плацикане.


Aug 08, 2017 by Любомир Николов

Два дни бяхме там, персоналът е от млади хора, много любезни. Мяйстото е страхотно, в събота плувах един час от седем до осем часа. Около голямата скала и арката. Водата е кристално чиста. Районът е повече за хора, търсещи дивото и обичащи свободното лагеруване и плажуване. Много каравани и коли, бяха спрели край брега, та чак до къмпинг Добруджа и Шабла. С две думи, хотелът е чудесен, не е претенциозен, но със всички удобства.


Aug 28, 2015 by Борислав Георгиев

Страхотно място за почивка през лятото. Хубав хотел, ресторант с добро обслужване и любезен персонал. Бих го посетил още много пъти. :)


Jun 28, 2015 by Мария Георгиева

Малко кътче от рая!Невероятно място,топло посрещане и прекрасни домакини!Благодарим Ви,че направихте почивката ни незабравима! :-)


Evgo

Apr 14, 2015 by Evgeni Ivanov

Много приятно хотелче, с много любезни домакини. С удоволствие бихме посетили отново това невероятно място..


Aug 04, 2014 by Група русенци

Прекрасно място, прекрасно обслужване, прекрасна кухня. Починахме си отлично и препоръчваме този чудесен хотел на хората, които ценят домашната атмосфера по време на почивката си!


Aug 24, 2012 by Авджиеви

Хотелчето е един истински оазис между вековните скали. Прекрасен изглед към морето и много учтив персонал.Интериора на стаите е много стилен и добре поддържан, липсва само хладилник /мини бар/ Страхотна кухня! Благодарим за хубавото изкарване!


ПРЕКРАСНО МЯСТО

Jun 08, 2012 by Йордан

Прекрасно място за почивка и отмора с много хубав поглед към морето. Много добър, учтив и общителен персонал. Отлична кухня.....
Благодарим Ви за приятните часове прекарани с Вас.
Поздрави от Данчо и Севдалина - гр.Велико Търново


Прилично хотелче на сносна цена

Jun 28, 2011 by Иво

Хотела според мен е приличен и обслужването бива. Посещава се от доста румънци - най-често гмуркачи и катерачи


Tyulenovo, Bulgaria , USA 4.5 5.0 10 10 Прекрасно място! Не го пропускайте! Ще ви обслужват прекрасни хора! Храната чудесна! Природата нао