<

“Докторовата Къща” в село Тюленово

“Докторовата Къща” е нова къща за гости намираща се в центъра на едно от най-интересните села по крайбрежието ни – Тюленово в близост до Шабла. Само на 200-300 м. е скалистия бряг на селото привличащ катерачи, гмуркачи и рибари, както и всички любители на чистата морска вода. Тюленово е разположено на около 70 км. от градовете Варна и Добрич, между с. Камен бряг и гр. Шабла.

“Докторовата Къща” предлага на своите гости 3 големи стаи тип студио с 2-4 места за нощувка, напълно оборудвана и обзаведена кухня, самостоятелна баня/тоалет и климатик. Във всяка от стаите може да ползвате сателитна телевизия/Булсатком и бежичен Интернет. Двора ще ви предложи просторна градина отлично аранжирана с множество цветя и старинни предмети от бита на Българина. Там ще намерите и външно барбекю, няколко къта за отдих и за активна почивка.

Под голямата къща може да посетите и снек бара на Докторовата Къща който предлага непрестанно обновяващо се меню от традиционна Българска кухня, риба и рибни специалитети. по предварителна заявка се приготвя закуска и различни ястия от домашната кухня.

Освен снек бар Докторовата Къща разполага и малък но отлично зареден магазин, който винаги е на разположение на гостите на къщата.

Цената на нощувка е 60 лв. за стая тип студиo.

За по подробна информация и резервации се обадете на 0888 403543 или 0899 208578

Всички снимки от “Докторовата Къща” в село Тюленово

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Вкусно!

Jul 03, 2014 by Кремена Петкова

в Докторовата Къща истинска домашна храна - доказано вкусно!


Tyulenovo, Bulgaria , USA 5.0 5.0 1 1 в Докторовата Къща истинска домашна храна - доказано вкусно!

Един коментар по ““Докторовата Къща” в село Тюленово”

  1. сем.Симеонови написа:

    Мястото е уникално!Почивахме там два пъти (просто ти се иска да се върнеш), всичко е направено със вкус и любов и стопаните са много доброжелателни и добри хора. Препоръчваме това място от сърце на всички!

Коментирай