<

Самостоятелни Стаи Орбита – село Тюленово

tulenovo_plajСамостоятелните стаи в къща “Орбита” се намират в близост до живописния скалист бряг на село Тюленово. Селото се намира в близост до град Шабла, на 30 км от границата с Румъния и на 80 км от град Варна. Тюленово и околностите му са известни със скалните си пещери, красивия си стръмен бряг, кристално чистите въздух и вода и неповторимата си природа.

Селото е рай за любителите за пълноценна почивка подходящо за морски риболов, подводен туризъм и в близост до девствените плажове и дюни край Шабла, до Шабленското и Дуранкулашко езера. Ако търсите тишина и спокойствие и искате да забравите скучното ежедневие и шума на големия град, подарете си няколко спокойни и щастливи дни на цена, която със сигурност ще можете да си позволите.

hotel_orbita_tulenovo_thКъща “Орбита” – село Тюленово предлага почивка в двойни стаи (спалня или с две единични легла), тройни стаи (три единични легла) и четворни такива (спалня и две единични легла). Всяка стая е обзаведена с вкус в свой собствен уникален стил.

Всяка стая в хотела разполага със собствена тераса с прекрасен изглед към морския бряг пред Тюленово. Стаите са групирани в апартаменти, като санитарният възел е общ за всички стаи в апартамента. Някои от стаите са оборудвани с маркови климатици и TV с Булсатком.

За активно почиващите се предлага лодка за разходка, риболов или гмуркане. На разположение на гостите са още безжичен Интернет, механа – барбекю с напълно оборудвана лятна кухня и място за 20-тина души и малък басейн. Къщата предлага настаняване целогодишно.

На първия етаж ще намерите и кафе – бар в който се предлагат закуски.

Цената на нощувка е 15 лв. в на легло в стая без климатик и 20 лв. на легло в стая с климатик.

За по подробна информация и резервации се обадете на Цонка Атанасова на 05743 4460, 0888 915685, 0889 920438 или ни пратете e-mail на bgtur@abv.bg

Снимки от “Орбита” село Тюленово

Още снимки от село Тюленово, скалите и пещерите край него »

Kарта на разположението на къща “Орбита” в село Тюленово

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Aug 01, 2017 by Ирина Илиева

Скачането, на което се насладихме от скалите на Тюленово беше прекрасно. За съжаление не така беше с гостоприемството на стопаните на къща за гости "Орбита". Развалиха ни почивката! При резервация за 2 нощувки с приятели, се оказа, че стаите са продадени, малко след като към 11.15ч. собственикът ни обясни, карайки се, че сме пристигнали прекалено рано и стаите ще бъдат готови не по-рано от 14,00ч. В 12,30ч. стаите бяха вече продадени! Малко е да изразя възмущението си, моето и на приятелите ми относно нелоялността на тези стопани на къща за гости, за които човешкото отношение, отговорността и ангажимента явно не значат нищо. Не се печелят така клиенти! Не се прави така туризъм! Съветвам всички, които си търсят почивка по красивото северно Черноморие, да не ангажират стаи в къща за гости "Орбита", защото може да си провалят почивката, особено ако са дошли от далеко за да събират тен !


May 26, 2012 by Керкалиеви

В момента сме тук вече четвърти ден!СУПЕР!


Apr 30, 2012 by Христина

ХОРА НАИСТИНА Е МНОГО ХУБАВО ТУК!ТАКОВА КРАСИВО МЯСТО И КАКВИ СКАЛИ!А ХОТЕЛЧЕТО Е МАЛКО ,МНОГО ЧИСТО И ПРИЯТНО!ДАНО ДА УСПЕЯ ДА СИ ВЗЕМА ЛЯТОТТО ОТПУСК-ТУК СЪМ!!!


Дойдох да снимам зимното море

Feb 22, 2012 by Васил

Супер!Дойдох да снимам зимното море край скалите и отседнах за 2 дни!Тук съм още през май!Много любезни домакини, много чисто и топло !


спокойно място за почивка

Jun 22, 2011 by Ани

На 26.05 бяхме там. Не е нещо луксозно, но има страхотна гледка от терасите. Ако искате да отидете на тихо и спокойно място за почивка - идеално е !


Много симпатични и готини домакини

Dec 27, 2010 by Emo

хотелчето е на брега на морето, много е тихо с много симпатични и готини домакини и много чисто. Прекарахме чудесен празник и го препоръчваме горещо за колективни посещения. Малката кръчмичка към него ни донесе и големи емоции с морските раци, където никаде не можете да намерите, дори и на мидената ферма.


Tyulenovo, Bulgaria , USA 4.2 5.0 6 6 Скачането, на което се насладихме от скалите на Тюленово беше прекрасно. За съжаление не така беше