<

НА ПОЧИВКА

Тюленово скалиКрай Тюленово  се намират едни от най – красивите местенца по цялото ни Черноморие. Тук всеки ще намери по нещичко любимо – любителите на екстремните изживявания – подводното гмуркане или скално катерене; романтиците – места за усамотение и вълнуващи изгреви; рибарите – риба, която няма вкус на тиня; любителите на природата – редки представители на флората и фауната, чист въздух и кристална морска вода.

Въпреки високия и стръмен бряг, природата е достатъчно щедра и предоставя изумителни скалисти места за къпане, като се започне от прекрасното заливче в селото, в което са закотвени няколко рибарски лодки и се продължи с местата наречени “Ашалък”, “Киприя”, “Дупката”, “Мартина”. На десетина километра ще намерите почти безлюдните пясъчни плажове с прекрасни дюни, а само на няколко км е и Малкото Море – естествен плитък залив оформен, като басейн в скалите между нос Шабла и Тюленово.

Много младежи избират да спят в палатки на скалния бряг и в спални чували в пещерите. Това е забранено с заповед на кмета на общината, а не е и за препоръчвания от нас метод на настаняване с оглед на кражби и вандализъм. Избора в селото е между няколко хотелчета, вили под наем и къщи за гости, които ви предлагаме в този списък на места за настаняване в Тюленово.

Хотел – ресторант “Делфина” ** – село Тюленово

“Делфина” е нов хотел, обзаведен в съвременен стил, който създава уют и приятна атмосфера на гостите. Разполага с 8 двойни и 2 тройни стаи оборудвани с телевизор с кабелна TV, безжичен Интернет, климатик и самостоятелен санитарен възел.

Почти всички стаи имат тераса с изглед към заливчето с лодките пред Тюленово. Към хотела работи и ресторант “Делфина” с 40 места на закрито и лятна тераса с изглед към морето за 60 човека.

ОЩЕ СНИМКИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛ ДЕЛФИНА »

Къща “Весела” в село Тюленово

Вилата се намира само на 500м от романтичния скалист бряг край село Тюленово, в централната част на село  Тюленово– западно от главния път.  Предлага на своите гости настаняване в 2 спални съответно с 4 и 3 места, оборудвана кухня с просторен хол -трапезария с камина и 2 бани

На двора има достатъчно място за игри на вашите деца и мини басейн за тях.

ОЩЕ СНИМКИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВИЛА ВЕСЕЛА »


“Докторовата Къща” в село Тюленово

“Докторовата Къща” е нова къща за гости намираща се в самия център на село Тюленово на пътя от Шабла за камен Бряг и Калиакра. Предлага на своите гости настаняване в 3 просторни стаи тип студио с 2-4 места, всяка с оборудвана кухня, самостоятелна баня/Т и климатик. Двора на къщата ще ви впечатли с красивата си цветна градина и стилно обзаведените с предмети от бита на Българина места за отдих и вечеря.

Снек-бара на “Докторовата Къща” ще ви посрещне с традиционната Българска кухня, риба и рибни специалитети, както и с домашните ястия с предварителна поръчка.

ОЩЕ СНИМКИ И ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОКТОРОВАТА КЪЩА»